Tänään meillä oli nukkekotikerhon kokoontuminen. Tämän kerran aiheena oli torikojujen rakentaminen, sillä meillä on suunnitteilla joulun alle näyttely Kuopioon, jossa aiheena on joulutori. Oli todella mukava touhuilla yhdessä, sillä meitä oli oikein mukavan kokoinen joukko, yhdeksän henkeä. Mukaan oli tullut yksi uusikin jäsen.

Tässä Jennin ja Miian torikojut alkavat nousta pystyyn:

961833.jpg

Tässä Kertun koju työn alla:

961835.jpg

Liisan blogista löytyy kuvia hänen kojustaan, joka on näemmä jo kotona valmistunut!

Minun oli tarkoitus tehdä myös koju ja myydä siinä sitten leikkikaluja. Mutta eilen koin suorastaan valaistumisen, kun illalla tuijottelin takaterassille sytyttämiäni kynttilälyhtyjä. Siinä silmieni edessä kun oli yhtäkkiä päivänselvästi kukkakioski! Ei kun tuumasta toimeen ja aamulla lyhdyn pesuun. Tältä se näytti vielä kynttilälyhtynä ollessaan:

961840.jpg

Ensimmäiseksi irrotin lyhdystä lasit ja sen jälkeen poistin osan metallipienoista Dremelin katkaisulaikalla:

961841.jpg

Kukkakioskin alaosa on tehty vanerista, jäätelötikuista ja listoista. Takaseinälle tulee ovi, sillä täytyyhän myyjättärelle olla kulkuaukko. Tässä kioski alustavasti kasattuna, mutta osat maalataan vielä:

961842.jpg

Meillä oli myös kerho-swap. Sain Kirsin tekemät aivan ihanat postilaatikon ja hatun:

961836.jpg

Minun paketin sai Jenni. Siinä oli puulaatikko, jossa oli kurpitsoja sekä lisäksi muutamia ruisleipiä. Unohdin kuvata ne.

Sain myös suloisia pikku tuliaisia, Kirsiltä tyttöfiguuri, Tiinalta pitsiliina ja Liisalta ruusukimppu:

961837.jpg