Blogifani Leni palasi viime viikon lopulla lomalta Thaimaasta. Perjantaina hän vinkkasi, että tuliaisia olisi luvassa, kunhan saa matkalaukut purettua. Siis kutkuttavaa jännitystä viikonlopuksi... Tänään hän sitten toi nuo paketit aamulla minulle töihin. En ehtinyt kuin vähän kurkata sisältöä ja totesin, että jos alan niitä tarkemmin tutkiskelemaan, jäävät työt tekemättä. Eipä siis auttanut kuin odottaa kotiin saakka, vaikka olin kuin tulisilla hiilillä, koska tuliaispussi oli siinä työpöydän kulmalla koko päivän muistuttamassa itseään.

1324252.jpg

Ja mitä ihanuuksia rasioista paljastuikaan! Tytär ja mies taisivat ajatella, että se viimeinenkin pilkahdus järjen valon rippeistä on nyt sitten sammunut kun ihastelin tuomisia ja esittelin niitä heille.

Ensimmäisestä laatikosta paljastui televisio alustoineen ja kaukosäätimineen:

1324260.jpg

Televisio aukeaa niin, että siihen voi vaihtaa kuvan. Ehkäpä sieltä tulee jatkossa hiukan täkäläisempää ohjelmaa...

Seuraava rasia piti sisällään pikaruokia:

1324287.jpg

Kolmannessa rasiassa oli leivontatarvikkeita, tuo vatkain irrotettavine taikinakoukkuineen on best!

1324292.jpg

Neljäs rasia puolestaan piti sisällään ateriatarpeita, huomaa syömäpuikot:

1324298.jpg

Ja vielä pisteenä I:n päälle sain Kartanon musiikkihuoneeseen pikkuisen Budha-patsaan:

1324301.jpg

Nämä ovat siis yhdistetyt tuliaiset ja syntympäivälahja, sillä huomenna taas on se päivä vuodesta, kun täytän 25 (aika monennen kerran)! KIITOS LENI!!!!

Tästähän on sitten seurauksia luvassa! Nämä tavarat tuota patsasta lukuunottamatta ovat nykyajan huushollista. Minun nukkekotini Tavisten taloa lukuun ottamatta sijoittuvat aikaan ennen tämänkaltaista tavaraa. Taviksille nämä ovat mittakaavaltaan liian suuria, sitä paitsi jostakin syystä heidän talonsa rakentaminen ei vaan ota tuulta siipiensä alle. Ehkä mittakaava on sitten kuitenkin jotenkin väärä.

No, inspiraatiota odotellessa olen kyllä päässäni jo suunnitellut Wanhan Roosan päälle rakennettavan asunto-osan kauppiaalle! Tämä boksihan on nykyajassa ja mittakaava 1:12. Kylläpä alkoi näiden Lenin tuliasten myötä ajatus taas laukata...

En uskalla edes vielä miettiä, milloin ehtisin toteutuksen puolelle, mutta toisaalta homma olisi kyllä taas hiukan helpompaa, sillä isäntä kävi tänään ostamassa näitä alati laajenevia 1:1 remppahommia silmälläpitäen semmoisen sirkkeliyhdistelmäpöytäsahasysteemin. Sehän tarkoittaa sitä, että tästä lähtien nukkekotien seinien sahaaminenkin on sitten helpompaa. Roosan osathan sahasin lehtisahalla, mutta koska siinä ei ole ohjuria, niin homma on varmaankin uudella sahalla kätevämpää. Taas tuli uusi aparaatti opeteltavaksi meikäläisellekin.