Tämän viikonlopun mineilysaldo koitui Tavisten talon hyväksi.

Ensinnäkin jo kesällä hiekkapaperitiilistä "muuraamani" talon pääty sain vihdoinkin puiset, nukkekotilistoista tehdyt ikkunanpuitteet alkuperäisten kellastuneiden muovisten tilalle. Ikkunalasin virkaa toimittavat pleksit vielä pitäisi laittaa:

1482506.jpg

Yläkertaan on tulossa olohuone alemmalle ja keittiö ylemmälle tasolle. Tältä huoneet näyttivät ennen remonttia:

1482499.jpg

Alunperin syy, miksi halusin Mobilian enkä Lundbyä oli parveke. Tästä minun talostanihan oli väliseinä purettu jossakin vaiheessa pois, eikä parveketta näin ollen ollut, mutta suunnitelmissa oli se kyllä tehdä. Mutta kun talvella askartelinkin Taviksille oman pihan, niin päädyin sitten ratkaisuun, että enpäs teekään parveketta, niin jää huoneille enemmän tilaa, kun talo on muutenkin kovin pieni. Tältä huoneet näyttävät uudelleen tapetoituna:

1482512.jpg

Katto on oikeaa tapettia, samoin seinällä oleva. Lattialle Tavikset olivat suunnitelleet puukuvioista laminaattia. Tehtaalla tuli kuitenkin toimitusvaikeuksia ja niin he saivat nyt sitten valita korvaavan vaihtoehdon.

Tämä kyseinen tuotanto-ongelma johtui siitä, että väritulostimeni taisi sanoa työsopimuksen irti. Onneksi on noita tapettikirjoja, ja sieltä Tavikset sitten valitsivat uudet kuosit, jotka laminoin:

1482525.jpg

Talon vasempaan päätyyn tuleekin nyt sitten suuri, valoa antava ikkuna.