Tavisten kylpyhuone rakentui tänään jo aika pitkälle. Kylppärin kalusteet olin ostanut jo Tavisten vanhaan taloon ja päätin käyttää niitä sitten tässä uudessakin, vaikka en niin hirveästi tuosta koristelusta tykkääkään. Nämä ovat hiukan pienempää mittakaavaa ja käyvät näin ollen tähän taloon. Oikeasti wc-istuin on kyllä hiukan liian iso ja lavuaarikin voisi olla hippusen matalampi, mutta päätin olla takertumatta tuohon mittakaava-asiaan niin tarkkaan. Muutenkin minusta tuntuu, että tässä talossa mittakaava tulee vaihtelemaan 1:18 ja 1:16 välillä.

Lavuaarissa oli kaksi kullanväristä vanhanaikaista vesihanaa. Poistin ne, ja tein tilalle Fimosta vipuhanan:

2195756.jpg

Meillä on jonkin verran lasten vanhoja barbeja ja muita leluja tallessa. Olen tarkkaan kaivellut nuo varastot ja löytänyt jonkin verran käyttökelpoisia tavaroita. Tämä peili löytyi mm. niistä. Hyllyn tein jäätelötikusta ja hyllyllä oleva hajuvesipullo on joulukalenterista Lissulta. Lavuaarin reunalla oleva saippua on myös Fimoa.

Wc-paperiteline on tehty kumimaisen 3D-tarran päälle ja wc-harja on askartelupunoksesta ja sen teline ja harjanvarsi Fimosta muovailtu:

2195759.jpg

Taviksilla on jotakin, mistä itse haaveilen 1:1 koossa, nimittäin saunan lisäksi kylpyamme:

2195766.jpg

Myös tässä ammeessa oli samanlaiset vesihanat kuin lavuaarissakin. Poistin myös ne ja tein sekoittajan suihkuineen Fimosta. Suhkutanko on puukepistä ja helmistä tehty. Lavuaarin reunalla takana olevan jalkaraspin olen saanut kauan sitten kerhoswapissa Petralta. Nuo muovipullot ovat myös lasten vanhoista tavaroista, tein niihin vain uudet etiketit. Kumimatto, joka estää liukastumista ammeesta noustua on koriste, joka oli kiinnitettynä ostettaessa yhteen kesäkassiin aikoinaan.

2195769.jpg