Tänään alkoi Kuopion seudun nukkekotikerho tälle syksylle. Aika pitkälle meni tuo aloitus, mutta onhan tämä syksykin ollut pitkä ja lämmin. Taitaa tulla joulu huomaamatta...

Täällä blogissani on vissiin ollut sen 3-vuotisen historian pisin hiljaisuus. Blogisynttäritkin tulivat ja menivät - olin suunnitellut arvontaa juhlistamaan sitä, mutta niin vain hurahti tuokin päivä ohitse eikä arvonnasta palkintoineen ole tietoakaan. Ehkä ensi vuonna sitten :)

Nukkiskerhossa aiheena oli tänään korien punonta paperisuikaleista. Marian ohjetta pääsääntöisesti noudattelimme tekeleissämme. Liisa auttoi toimien asiaan eniten vihkiytyneenä meidän muiden opastajana, ja kiitos hänen meillä oli käytössämme valmista paperisilppurin läpi tullutta suikaletta:

Tässä osa kerholaisten tuotoksista:

Tässä vielä lähempää oma tekeleeni, jonka maalasin perinnemaalilla:

Kerhoswapissa sain Kirsin tekemät korit:

Itse olin tehnyt kaksi pakettia, sillä toin kerhoon ensimmäistä kertaa naapurini Eevan, joka on alkanut tehdä nukkekotia tyttärentyttärelleen. En muistanut kertoa ajoissa hänelle tavastamme pitää kerhoswappia ja niinpä kääräisin mukaan kaksi pakettia, jotta hänkin sai ottaa korista omansa. Vaikka en olekaan täällä esitellyt, niin olen sentään kutonut menneiden viikkojen aikana pienissä kangaspuissa nukkekodin matkahuopia. Lisäksi paketeissa oli kesällä Roomasta ostamiani korunosia: