Hups, onpas aika päässyt livahtamaan... Tässä nyt sitten pläjäys kerralla joulukalenterikuvia. Vasemmanpuoleiset kuvat ovat siis Kirsin minulle tekemistä paketeista tulleista tavaroista ja oikeanpuoleiset ovat minun Mirellalle antamia joulukalenteriylläreitä.

10.12.

  

- sain puukulhon ja ääriviivatarroja. Annoin kumitulpasta tehdyn kattilan, printistä tehdyn kastikepakkauksen, kahvitikusta sahatun lastan sekä pulloharjan, joka on oikeasti hammasväliharja.

11.12.

  

- sain minijäätelötikkuja, pahvikiekkoja ja tuommoisia vanujutskia, joista en tiedä mitä ne oikeasti ovat. Annoin lampun, joka on tehty pitsimäisestä kankaasta kovettamalla.

12.12.

  

- sain virkatun maton, kynsiviilan, lakkaomenan ja muovihelmen. Annoin nahkasta tehdyn käsilaukun.

13.12.

- sain monenmoisia massailuja. Annoin kudotun wc-maton sekä pakkauksen wc-paperia. Paperirullat on tehty kiertämällä paperinenäliinasta leikattua suikaletta pillinpätkän ympärille. Skannasin ja tulostin etiketit ja pakkasin sellofaaniin.

14.12.

  

- sain viilua. Annoin lautaset, jotka on tehty limsapullon korkin tiivisteestä. Pohjat on ensin maalattu, sitten koristeltu lautasliinoista leikatuilla kuvioilla, lakattu muutamaan kertaan ja lopuksi reunan kultakuviointi on vedetty kultatussilla.

15.12.

  

- sain pussillisen kiviä. Annoin ruukun, jonka ostin kesällä Roomasta.

16.12.

  

- sain tontturivin ja muita joulukoristeita. Annoin valokuvat, joiden kehykset on tehty korunosista. Kuvien takana oleva tuki, jotta kehykset voi laittaa lipaston päälle, on tehty tuikkukynttilän metallista.

17.12.

  

- sain kanteleen, salkun ja kakun. Annoin lehtisahatun puujakkaran, jonka ruusukoriste on kiiltokuvasta.

18.12.

  

- sain massahedelmiä sekä pyöreän puuriman palasia. Annoin enkelikalenterin, Roomasta tämäkin. Tuo itse kalenteri on hiukan liian iso nukkekotiin, mutta siinä on joka kuukauden kohdalla kuvia maalauksista ja niistä saa mukavasti tehtyä tauluja nukkekotiin.

19.12.

  

- sain punotun korin, nauhaa, pitsiä ja enkelikoristeen. Annoin mausteikon, joka on tehty metallifiligraanista ja metallikuviosta sekä helmistä.

20.12.

- tänään sain pienenpieniä reliefejä (mitähän lienevät nuo oikeasti?). Annoin taljamaton. Tämä on tehty likööripullon päällä olevasta kankaasta. Siitä riitti juuri kahteen tällaiseen mattoon, omani olenkin esitellyt jo aikaisemmin.