Kuopion seudun nukkekotikerhon syyskuun kokoontuminen oli tänään. Meitä oli koolla ainoastaan neljä kerhoilijaa, mutta näin paljon saimme tämän kertaisen "kirjat, lehdet ja albumit" -aiheesta aikaiseksi:

Alunperin tarkoitus oli kokoontua Risuharjussa, mutta muutamien yhteensattumien vuoksi kerho siirtyi meidän autotalliverstaalla pidettäväksi. Vaan mikäpä oli taas emäntänä toimiessa, kun aivan upeita tuomisia oli vieraillani. Mestarineuloja Kaija oli tehnyt villatakin, joka on sopii Wanhan Roosan Kertulle kuin nakutettu:

Tiinan ihania virkkauksia sain oikein roppakaupalla, sillä yhden pussin hän toi tuliaisiksi ja toinen osui kerhoswapissa minulle. Katarina yllään hieno pitsihattu ja hartiahuivi ihmettelee Nallun tuomaa hauskaa vaahterantainta:

Tässä vielä lisää Tiinan upeita virkkauksia. Tuo punasävyinen hartiahuivi on erityisesti Tyyne-tädille tarkoitettu. Kun vaan täti jossakin vaiheessa näyttäytyisi...

Suuret kiitokset teille kaikille näistä upeista miniatyyreistä!

Itse olin paketoinut swappiin ongenkoukusta, helmihatuista ja pumpulipuikon varsista tehdyn kynttiläkruunun, jonka sai Tiina: