Nukkekotikurssi päättyi tällä viikolla ja toin kartanon kotiin. Kovin paljoa en enää kurssilla edistynyt, mutta nyt talo on siinä vaiheessa että voin jatkaa sitä itsenäisesti. Vaikka toisaalta olisi kiva alkaa heti sitä tekemään, niin nostin sen "telakalle" ja olen tässä eilen ja tänään tehnyt leipomotaloa eteen päin. Kurssilla suunnittelimme jatkavamme porukalla nukkekotikerhon merkeissä.

En ole ehtinyt juurikaan mineilemään viime aikoina ja niistä vähistä mitä olen tehnyt en paljon vielä kertoile, sillä ne ovat joulukalenteriswappiin menossa eikä niistä vielä puhuta. Viikko sitten kävin Tukholmassa ja Helsingissä ja kaikenlaista pientä nukkekotivermettä tuli ostettua. Ja vähän isompana ostoksena kartanon ikkunat ja ovet (aikaisemminhan olin tilannut malliksi vasta yhdet kappaleet kaikkia).

Eilen ja tänään olen ollut sitten vapaalla tekemään pitkästä aikaa kunnolla näitä nukkishommia. Leipomotalo sai portaat, kivijalan kiveykset ja alakerran leipomo verhotangot ja verhot. Niistä on kuvia Leipomotalo -sivulla alimmaisena.