Onpas taas ollut tuottoisa viikonloppu minirintamalla, vaikka muutakin olen ehtinyt. Tänään oli nukkekotikerhon toinen kokoontuminen. Meitä on listalla nyt 14 kiinnostunutta, mutta sama "hörhöporukka" oli koolla, kuin ensimmäiselläkin kerralla. Ja kylläpä oli jälleen mukavaa! Teimme joulukuusia ja muita joulujuttuja eri tekniikoilla. Muutamat meistä rakensimme kuusemme pienistä muovikuusista, joita Petralla riitti yli oman tarpeenkin. Purimme kaksi kuusta osiksi, joista kasasimme sitten yhden isomman kuusen. Liimalla kiinnitimme maisemointihilettä oksille, jotta kuuset eivät olisi niin muovisen näköisiä. Tämän koreuden päälle suihkutimme sprayliimaa ja kotona suihkutin sitten vielä fiksatiivia. Koristelu ja myöhempään. Tässä kuva Jennin, Miian ja minun kuusista, joista Miian sivulla on vielä parempi kuva

294730.jpg

Kerhosta mukaan tuli myös muutama mukava pikkutavara. Hanna oli tehnyt ihania piparminttunamuja, joita hän oli tuonut meille kuusenkoristeiksi. Sain lisäksi häneltä kiitoksena kyydistä kinkun, eli nyt nukkekodin joulun lihapuoli on sitten turvattu niiltä osin! Järjestimme myös pienen kerhoswapin, johon jokainen oli tuonut pikkupaketin. Minä sain mattopiiskan, joten ei kun joulusiivous nukkekodissa käyntiin.

294735.jpg

Sain eilen maalattua Kartanon ulkopuolelta ensimmäisen kerran. Laitan kuvan sitten myöhemmin, kunhan olen vetänyt toisenkin maalikerroksen. Päädyin sellaiseen vanhanaikaiseen keltamullan väriin.

Aloitin viikonlopun vieton perjantai-iltana massailemalla. Tein perunoita ja kananmunia. Eilen askartelin sitten perunoille ja myöskin varalle toisen laatikon balsasta ja minijäätelötikuista.

294736.jpg

Tein massasta myös kokeeksi nukenosia uusia nukenpäämuotteja käyttämällä. Näistä pitäisi jossakin vaiheessa valmistua herra ja rouva leipuri.

294738.jpg

Joulukalenterista olen saanut viime päivinä seuraavat tavarat:

294732.jpg

- joulukuusikoristeen
- ripustimen
- koristenauhaa
- kolme tähteä