Viime päivät onkin menneet mineilyn merkeissä aika tehokkaasti. Olin eilisen ja toissa päivän Helsingissä. Ensimmäisenä päivänä kiersimme siskoni kanssa askartelu- ja nukkekotiliikkeissä sekä kävimme Naistenmessuilla Wanhassa satamassa. Sunnuntai aamupäivä menikin sitten Nukke- ja Nallemarkkinoilla. Ihania hankintoja tuli tehtyä! Ja kaiken mineilyn lomassa löytyi sitten monta joululahjaa isossa koossakin.

Paulan joulukalenteriswapin paketeista olen saanut viime päivinä taulun, puuauton ja pähkinäpussin:

286539.jpg

Niistä tavaroista, joita olen Paulan joulukalenteriin tehnyt, on kuvia Minitavaroita -sivulla.

Löysin Helsingistä kaikenlaista mukavaa tarpeellista tarviketta tuleviin hommiin:

286562.jpg

Jospa nukentekokin saisi uutta puhtia, kun ostin nukenpäämuotin ja vähän hiustarpeita. Kasvojen muotoilu on minusta hirmu vaikeaa, joten ehkä tämän kanssa voisi pikkuisen oikaista:

286557.jpg

Naistenmessuilla oli naisten kehitysapuprojektin pöytä, jossa oli myytävänä perulaisia käsitöitä. Sieltä löysin pienen seimen, joka tulee saamaan paikkansa joskus Kartanon lastenhuoneesta:

286560.jpg

Tuolit löytyivät Indiskasta ja ne päätynevät joskus tulevaisuudessa Kartanon lasikuistille. Kellon löysin markkinoilta. Sitä ajattelin kyllä vähän parannella, ainakin kellotaulun osalta:

286554.jpg

Erinäisiä pikkutavaroita tuli ostettua myös. Nämä päätynevät myös aikanaan kartanoon:

286559.jpg

Ja sokerina pohjalla mielestäni viikonlopun ykköslöytö, eli kamiina. Kartanoonhan tämäkin on menossa, nyt tuntuu siltä että ehkä kylppäriin, jos en sitten muuta mieltäni jossakin vaiheessa:

286551.jpg