Kartanon eteinen on nyt sitten sisustettu ja se onkin ensimmäinen valmistunut huone talossa.Tietysti pikkutavaroita tuohonkin huoneeseen ajan kanssa tulee varmasti vielä lisää, mutta enimmät on nyt toistaiseksi tässä.

506191.jpg

506194.jpg

506195.jpg

Lipasto on lehtisahattu 2 mm:n lentokonevanerista, jalat on valmiit Eurominit. Laatikot ovat periaatteessa aukeavia, mutta kun tämä oli ihka ensimmäinen kaluste, johon koskaan moisia olen tehnyt, kävi niin, että niistä tuli sen verran tiukat että kiinni ovat ja pysyvät. Yksi vedinkin puuttuu vielä, kun ne loppuivat kesken. Pitää muistaa ostaa, kun seuraavan kerran asioin nukkekotikauppojen kanssa. Peilin kehys on tehty valkoisesta, kumimaista materiaalia olevasta leikekirjatarrasta ja maalattu kullan väriseksi. Kukka-asetelma on tehty pieneen puuruukkuun, joka on maalattu kultamaalilla ja koristeltu ääriviivatarroilla. Kynttilät on joskus tulleet Piirongista ostetusta valaisin- ja peilisetistä.

506197.jpg

Lampunvarjostin on tapettia, joka on päällystetty samalla kankaalla kuin eteisen seinien yläosat ja reunoissa on samaa koristenauhaa kuin seinissä. Lampun jalka on maalattu puuhelmi. Pikkupöytä on sahattu myös 2 mm:n vanerista ja jalkoina on Eurominit. Simpukka on Paulalta joulukalenteriswapissa saatu.

506201.jpg

Taulun kehys on petsattua kehyslistaa ja kuva on lehdestä leikattu.

506205.jpg