Nukkiskerho kokoontui tänään viimeistä kertaa tälle keväälle. Suunnittelimme tosin kesäretkeä, joka suuntautuu Hankasalmelle Nukkekotiyhdistyksen näyttelyyn sekä Forssaan Nukkekoti ja leluun, joten emme aivan täysin meinaa kesätauolle kuitenkaan heittäytyä.

Olimme tänään Kirsin luona, ja oli hienoa nähdä hänen talonsa ja pienoishuoneensa livenä. Se on jotenkin aina sykähdyttävämpää, vaikka olisikin jo tutustunut ennakolta kuvien kautta. Kiitos Kirsi, että saimme tulla! Tänään tekemisen aiheena oli kasvien valmistaminen. Se ei ole oikein minun alaani, mutta sain aikaan sentään silkkipaperista tällaiset ruusut ja viherkasvin:

584528.jpg

Ja meillähän on kokoontumisissa tullut jo perinteeksi kerhoswappi, jossa vaihdamme paketteja keskenämme. Sain tällaisen aivan upean Liisan tekemän kattokruunun, joka tulee saamaan paikkansa Kartanossa:

584535.jpg

Kruunuun on mahdollista vaihtaa oikea lamppu, jonka tulenkin tekemään, koska Kartanossa on sähköt. Minun pakettini sai Hanna ja siinä oli tämä tekemäni vaaleanpunainen matto sekä pikkuinen ostettu rumpu, josta kuva jäi ottamatta:

531543.jpg