Olin siis viikonloppuna Helsingissä. Perjantaina kävin nukkekoteilijan must-paikat eli Minimaailman sekä HobbyPointin ja lauantaina olin sitten Nukkekotiyhdistyksen syyskauden avajaistapahtumassa. Oli tosi mukavaa tavata taas toisia harrastajia. En ollut myöskään ennen käynyt nukketohtori Benitan myymälässä ja sekin oli näkemisen arvoinen paikka. Löysin muutamia pieniä juttuja, mutta kovin paljoa en tällä kertaa ostellut. Oikeastaan paras löytö oli Marjutin myyntipöydältä bongaamani Sue Heaserin kirja "Making Miniature Dolls with Polymer Clay", jota olin joskus pyöritellyt Hobboksin myymälässä ja jättänyt sillä kertaa ostamatta. Sitten kun parin viikon päästä olisin ollut kypsä sen hankkimaan, kirjaa ei enää saanut. No, nyt minulla on sitten se!

Reissulla innostuin tekemään kattokruunuja ja niitä tulikin useampia. Toistaiseksi ne ovat "myynnissä" Wanhassa Roosassa ja päätyvät ehkä myöhemmin Kartanoon.

Wanha Roosa on nyt kunnolla valaistu:

910514.jpg

Tämä saattaisi sopia tulevaisuudessa vaikka Kartanon olohuoneeseen:

910517.jpg

Näitä tein puolestaan kaksi samanlaista, voisivat ehkä olla joskus musiikkihuonetta valaisemassa:

910520.jpg

Marjutin myyntipöydältä löysin myös edullisesti tämmöisen tehdasvalmisteisen valaisimen, jonka ajattelin sopivaksi Kartanon kylpyhuoneen kattoon:

910523.jpg