Tulihan se valkeus sieltä! Maria oli oikeassa kommentoidessaan, että yleensä sulake palaa lampun ollessa viallinen. Sieltähän se syyllinen löytyi hehkulampusta. Tämmöisiä valaisimia tein kaksi kappaletta Kartanon keittiöön:

877305.jpg

Nämä ovat tällaisia aika yksinkertaisia keittiön tyyliin sopien. Kupu on valkoinen, vähän läpikuultava suklaamunakapselin puolikas. Maalasin sen helmiäisvalkoisella kalvovärillä, niin näyttää enemmän lasiselta. Reunassa on mustaa koristenauhaa, kuvun päällä korunosa. Tein myös ruokahuoneeseen samaan sarjaan kuuluvan valaisimen, joka on siis kiinni suoraan katossa Tacky waxilla ilman riippuvaa johtoa:

877308.jpg

Nyt vaan koetellaan näissä sähköhommissa oikein tosissaan! Minulla on yhteensä ennestään noita muuntajia kaksi jakorasioineen, joista siis toisesta poltin ensin sulakkeen muutama päivä sitten sählätessä. Eilen menin sähkötarvikeliikkeeseen, joka oli suljettu myyjän mentyä postiin. Tänään sitten kävin uudestaan paremmalla onnella ja sain sulakkeita tilalle.

Tilasin kesällä Piirongista uuden muuntajan jakorasioineen Tavisten taloa varten. En ole käyttänyt niitä vielä. Kuitenkin tässä sähköhässäkässä jouduin kaivamaan jakorasian esille testaushommissa ja mitä huomasinkaan: Muuntajan ja jakorasian johtojen päät eivät sovi yhteen! Siis homma myytiin yhtenä pakettina, mutta eivät vaan sovi yksiin!!! OTTAA PATTIIN! No, pitää huomenissa olla yhteydessä sinne Piironkiin, että olisiko joku toinen huomannut moisen... Ainakin niitä näytti vielä olevan myynnissä. Sen siitä saa, kun hakee halvinta! MRRRRR!!!

Tilanne 5.9.:
Höhöö! Blondi asialla, onneksi kurkkasin päivällä kommentit ennen kuin aloin soittelemaan... Kiitos Siirisofialle vinkistä! Ei mulla tullut mieleenkään, että kytkentä voisi mennä noin. Itse asiassa tämähän on vielä parempi systeemi kuin ne entiset, joita minulla on, kun tähän voi liittää kahdella erilaisella päällä olevan muuntajan! Nöyrimmät anteeksipyyntöni murinan johdosta. Pitäisikö nyt sitten lopputulemana todeta, että halpa onkin hyvää!