Meillä oli tänään nukkekotikerhon kokoontuminen ja aiheena olivat astiat. Meitä oli mukana jälleen mukava kahdeksan hengen porukka, vaikka useampikin kerholainen oli joutunut jäämään pois muiden menojen vuoksi. On kiva, kun on tullut uusia jäseniä mukaan!

Osa teki astioita itse kovettuvasta massasta ja osa polymeerimassoista. Kokeilin ensin itse kovettuvaa, mutta heitin sen osalta hanskat tiskiin heti alkumetreillä - tosin minulla oli jo ennakkoasennekin, että sen kanssa ei homma luista. Olin ostanut pari päivää sitten aivan uutta miniatyyrinukkejen tekoon tarkoitettua Fimoa ja toiset joutuivatkin sitten kuuntelemaan varmasti kyllästymiseen asti ylistystäni - niin hyvä siitä massasta oli muotoilla!

Tässä kurkistus uuniin, jossa polymeerimassatyöt ovat paistumassa:

1034731.jpg

Ja tässä minun tekemät työt. Astioiden lisäksi mukana myös lapsen pää ja kädet, sillä pitihän massaa kokeilla myös siihen, mihin se on tarkoitettu. Ensimmäinen yritys tosin johti massan tarttumiseen nukenpäämuottiin, mutta toinen onnistui jo hyvin.

1034732.jpg

Saa nähdä, mitä näistä kehkeytyy hiomisen ja maalaamisen jälkeen.

Meillä oli myös kerhoswap ja tällaisia kivoja jouluisia tavaroita paljastui paketista, jonka sain:

1034729.jpg

Joulukalenterin osalta näpertelyurakka on nyt tehty ja sain luovuttaa kalenteripaketit Liisalle ja Kirsille joulukuun alkua odottamaan:

1034742.jpg

Olemme tässä käynnistelemässä 1:1 remonttia joiltakin osin kotona, joten voi olla taas vaihteeksi vähäisempää tämä minipuolella puuhastelu, mutta jospa iltapuhteilla kuitenkin jotakin välillä...