Tänään olimme Kuopion seudun Nukkekotikerholaisten kanssa pystyttämässä 1-vuotisnäyttelyämme, jonka nimeksi tuli Torielämää. Idea tämän näyttelyn aiheeseen on lainattu raahelaisilta harrastajilta. Näyttely on avoinna Kuopion Askartelukulman ikkunassa loppiaiseen saakka. Tässä parin kuvan verran maistiaisia:

1093253.jpg

1093252.jpg

Tässä vaiheessa minulla ei valitettavasti ole parempia kuvia tarjolla, sillä ulkona puhalsi hyytävä tuuli, jonka ansiosta vanha kamerani hyytyi alta aikayksikön. Onneksi Karitan tuttu toimittaja on luvannut tulla kuvaamaan näyttelyämme, joten parempia kuvia on odotettavissa!

Aiheena tämä oli varsin mukava, sillä monella meistä ei vielä ole taloja, joita voisi näytteille asettaa. Torikojujen rakentelu onnistui ihan tässä syksyn mittaan muun touhuilun sivussa.

Loppuviikosta on taas mukavaa tiedossa! Olen lähdössä Helsinkiin Nukke- ja nallemarkkinoille ja lauantaina  on tiedossa myös nukkekotiaiheinen tapaaminen Niiskuneidin luona. Ja ihanaa: Joukuu alkaa ja niinpä lauantaista alkaen pääsee myös availemaan joulukalenteripaketteja! Sain tänään kalenterini Kirsiltä ja Tiinalta.