Nyt kun vihdoin ja viimein verkkaisella aikataululla toteutettu 1:1 makuuhuoneremppa alkaa olla paketissa (kynnykset puuttuvat vielä), on aika tehdä hiukan järjestelyjä nukkekotejenkin suhteen. Tänään Leipomo- ja Kahvitalot muuttivat rempattuun makkariin olohuoneesta. Isäntä koetti kyllä hieman ämpyillä ja ihmetteli, että pitääkö hänen jo nukkuakin niiden mökkien kanssa, mutta onneksi meillä on sopimus, joka kuuluu niin, että hän ei puutu sisustukseen, kunhan televisio näkyy sohvalta.

Olohuoneesta vapautuneeseen paikkaan muuttaa sitten Kartano autotalliverstaasta, jossa olen sitä tähän saakka rakennellut. Alun pitäen ajattelin, että teen sitä pidemmälle tallissa, jossa homma on kätevää, kun vaikkapa sahaa listoja, niin kaikki työkalut on vieressä. Mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin: Vaikka kyseessä onkin lämmin autotalli, eivät olosuhteet kuitenkaan vastaa asunto-olosuhteita. Ilman kosteus on tallissa suurempi ja minua on alkanut säälittää tapetit ym., jotka on taloon jo laitettu. Niinpä sitten aikaistankin Kartanon sisälle muuttoa. Pöytä pitää sille kuitenkin ensin rakentaa, koska tallissa se on vanhan sivustavedettävän sohvan kannella, joka on nostettu pukkien päälle.

Muuton yhteydessä vaihdoin hieman Kahvilatalon yläkerrassa olevan ompelimon järjestystä. Tein seinälle myös taulun siihen kehykseen, jonka eilen sain Karitalta. Kuva on arkista, jonka tilasin Nukkekoti ja Lelusta.

1341160.jpg

1341152.jpg