Kartanon rouva Helene Ada-tyttärineen sekä rouvan siskontytär Eleonora ovat viimeinkiin päässeet istuskelemaan vasta valmistuneeseen olohuoneseen, jossa heillä on meneillään rupattelutuokio:

1630658.jpg

Olenkin kertoillut tarkemmin olohuoneen valmistumisvaiheista pitkin kevättä, mutta tässä vielä muutamia kuvia ja hiukan juttuakin.

Sohva, porraskaiteen edessä oleva sivupöytä ja sohvapöytä ovat pari vuotta sitten Piirongista ostetusta kalustosta. Matto on Pienestä Nukkekotikaupasta. Mm. nojatuolit, uuni ja kattokruunut ovat itse tehtyjä. Sohvalla olevat tyynyt ovat Nallulta:

1630656.jpg

Myös kaappikello on Piirongin kalustosta. Tuolle kellotaululle tekisi mieli tehdä jotakin, mutta olkoon toistaiseksi noin. Kellon vieressä oleva kuparilangasta tehty kori on Liisan punoma:

1630650.jpg

Viherkasvin ruukku on puuaihiosta maalattu ja koristeltu ääriviivatarroin sekä lakattu kiiltävällä lakalla. Multana on kahvinporoja ja kasvi on muovia, Doloreksesta ostetusta viheraskartelupussista peräisin. Parvekkeen oven molemminpuolin olevat valokuvat kehyksissä on Kuopion Askartelukulmasta ostettu:

1630634.jpg

Vielä kuva Kartanosta kokonaisuudessaan tässä vaiheessa. Lasikuisti ei näy, kun se jää oven taakse vasemmalle talon auki ollessa. Kuistin lisäksi kaksi kerrosta huoneita on siis rakennettu ja seuraavaksi jatkuu kolmannesta kerroksesta lastenhoitajan huoneesta, joka on oikealla:

1630623.jpg