Eilen tuli hartaasti odotettu paketti! Minulle oli luvattu äitienpäivälahjaksi Miele kodinkoneita mittakaavassa 1:12. Tietääkseni niitä ei kuitenkaan ole saatavilla Suomesta ja niinpä ajattelimme, että kyllä ne varmasti kesälomareissulta löytyy. Mutta eipä löytynyt ei, vaikka aika monta kauppaa ja tavarataloa kolusin. Siispä tilasin ne hollantilaisesta nettikaupasta, mutta sekään ei käynyt kovin nopeasti, kun meinasi olla sohlausta luottokortin tietojen kanssa. Mutta viimeinkin sain äitienpäivälahjani:

1838970.jpg

Koneet ovat tulossa Wanhan Roosan laajennukseen, Kertun asuntoon. Talohan on vanha, mutta "peruskorjaus" on käynnissä ja niinpä Kerttu saa nauttia kodissaan nykytekniikan mukavuuksista. Pikkuisen piti päästä jo kokeilemaan. Valitettavasti seuraavat kuvat ovat todella heikkoja, kun valoa ei taas riitä mitenkään.

Pölynimuri on tarpeen myös myymälän puolella, sillä vanhat tavarat keräävät pölyä:

1838978.jpg

Imuri hurisee oikeasti ja siinä on merkkivalo.

Näillä koneilla Kerttu saa puhdasta aikaan:

1838986.jpg

Molemmissa koneissa on merkkivalot ja pesemisen ääni - pyykkikoneessa myös linkoamisen. Pyykkikoneen luukku sekä pesuainelokero aukeavat myös. Ja turvallisuus on otettu tietysti hyvin huomioon, sillä koneet eivät käynnisty luukku auki!

Kerttu on himokokkaaja ja leipoja, kyllä tällä uunilla herkkuja valmistuu:

1838993.jpg

Kuten näkyy, levyt "toimivat" ja uuninkin tulee valo. Paistamisen ääni kuuluu myös.

Ruoat säilyvät tietysti jääkaapissa ja mikrossa saa nopeasti lämmitettyä jotakin pikkunälkään:

1838998.jpg

Siis nämä ovat NIIIIN ihanat, että hirveä himo olisi Roosan rakentelua jatkaa, mutta nyt on niin kiireiset ajat, että ei oikein ehdi tehdä mitään. Eilenkin oli suoranaista piinaa, kun tulin illalla pitkän päivän jälkeen aika myöhään kotiin ja vielä piti yksi teksti työhommiin kirjoittaa. Kyllä siinä meinasi ajatus karata, kun nuo ihanuudet odottivat! Oikeasti pääsin niihin käsiksi vasta tänään.