1246887092_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eipä ole oikein heinäkuiset olleet nämä viime päivien kelit ei. Se hyöty siitä kyllä on ollut, että on paremmin malttanut sisähommiin keskittyä, kun ei ulkoilu ole suuremmin houkuttanut. Viikonloppuna tunsin itseni kerrassaan hyväksi ihmiseksi, sillä siivosin autotalliverstaan. Talven jäljiltä se oli niin hujan hajan, että ei siellä ole oikeasti voinut tehdä enää mitään kunnolla pitkään aikaan; kaikki pöydät täynnä tavaraa ja kun työkaluja ja tarvikkeita sai lopulta etsiä yksi kerrallaan niistä röykkiöistä, ei auttanut kuin kääriä hihat ja käydä toimeen.

Siisteistä työtiloista innostuneena kävinkin sitten käsiksi sahaushommiin. Yllä olevat osat ovat tulossa tuoleihin, jotka saavat paikkansa Kartanon kirjastosta. Vielä muutama tekstiili on makuuhuoneeseen kesken, mutta seuraavaksi sitten keskitynkin kirjaston rakentamiseen.

Vielä muutama päivä olisi töitä jäljellä ja sitten edessä neljän viikon loma!!! Ja loman alkajaisiksi lähden vanhemman tyttären kanssa Roomaan, jossa kumpikaan meistä ei ole käynyt ennen. Pikkuhiljaa alkaa matkakuume nousemaan. Tiedän, että Italiassakin tätä jaloa nukkekotiharrastusta on, mutta netistä ei ole kovin helppoa asioita surffailla, kun en osaa italiaa. Jos joku tietää, missä nukkisharrastajan kannattaisi erityisesti Roomassa piipahtaa, niin ilolla ottaisin tiedon vastaan.

Nuorempi tytär puolestaan valmistelee omaa matkaansa, joka onkin sitten hiukan pidempi. Hän paiskii vielä kesätöissä, mutta tulevasta vaihto-oppilasvuodestaan ja siihen valmistautumisesta voi lukea hänen Allismia-blogistaan.