On taas se aika vuodesta, kun on minun vuoroni muistaa blogifani Leniä. Hän tuo minulle milloin mitäkin mukavaa minijuttuihin liittyvää; milloin tuliaisia maailmalta, milloin jotakin sopivaa "roskaa", mistä voi tehdä jotakin.

Leni on nyt matkoilla, mutta jos satut koneella siellä käymään (niin kuin monesti käyt ja muistat tarkistaa myös blogini), niin tässäpä esimakua lahjastasi, jonka  saat, kun tulet takaisin. Hyvää syntymäpäivää siis!

Tässä Leenan puoti:

Itse puoti on rakennettu puukehikkoon, joka jäi matkoilta tuodusta pikkupullojen viinilajitelmasta. Muuten rakennusmateriaalina on ollut pääasiassa Bilteman sytyketikut. Tässä boksissa kaikki muu on itse tehtyä, paitsi kassakone, vaaka ja korit ovat ostotavaraa.

Karjalanpiirakat on taikataikinasta, puuro stuccoa. Maustekurkut liemessä on fimomassaa, liemi pienoismallivettä. Purkit ovat kardemummaputkilosta ja kannet korunosia:

Virvoitusjuomapullot on silmätippapulloista tehty, puodin seinillä olevat vanhat mainokset löysin netistä ja tulostin:

Leipiä ja pullia olen tehnyt taikataikinasta, tummat ruisleivät ovat oikeaa ruisleipää:

Hyllyllä olevat hillopurkit on sahattu pyöreästä rimasta. Niihin on jyrsitty ura dremelillä, jotta purkkeihin tuli kannet. Sitten vaan maalia, kiiltävää lakkaa ja tulostettu etiketti:

Vitriinissä olevat kahvikakut on fimoa, jotka olen maalannut. Täytekakut on puolestaan suklaarasioiden kennoista leikattu, maalattu ja koristeltu:

Hedelmät koreissa on fimosta muovailtu:

Tästä rakentaminen lähti:

Aikaisemmin Lenille tekemäni boksit ovat nähtävillä Kuopion Kirjastokahvilassa, ehkä tämäkin päätyy sinne.