Huh hellettä taas... Loma on loppu, hommat alkoivat tänään uudessa työpaikassa. Tulin eilen vasta illalla kotiin reissusta ja matkatavarat ovat vieläkin purkamatta sekä tuhat muuta hommaa kotona tekemättä, mutta tässä pikainen päivitys loppuviikolta.

Perjantaiaamuna lähdin tyttären kanssa matkaan. Ajoimme ensin suoraa päätä Valkealaan, jossa katsoimme Kouvolan seudun nukkekotikerhon näyttelyn Pieniä Unelmia. Oli hieno näyttely, pääsin näkemään mm. livenä Juliannan Ranskalaisen maalaismökin:

Näyttelyn lisäksi erityisesti Suomen Puotimuseon kokoelmat olivat mielenkiintoiset. Kävimme myös kotiseutumuseossa.

Matka jatkui Kotkaan sisareni luo. Myös hän on nukkekotiharrastaja ja oli sitten tietysti käytävä yhdessä läpi hänen harrastuksensa tuotokset ihan pidemmältäkin ajalta, kun hänellä ei ole vielä omaa blogia, että pysyisi ajantasalla jatkuvasti.

Lauantaiaamuna ajaa hurautimme Porvooseen. Katselimme kaupunkia ja tietysti kävimme myös Riimikossa. Joitakin pieniä ostoksia tuli tehtyä, mutta hillitsin itseäni vielä tässä vaiheessa... Matkan jatkuessa pyörähdimme Vantaalla Ikeassa tekemässä joitakin 1:1 hankintoja ja sieltä tytär erkani meidän kyydistämme ja meni Helsinkiin toisen tyttäreni luo, meillä kun  tyttäret eivät ole erityisemmin näille nukkishommille lämmenneet. Siskoni ja minä jatkoimme matkaa Forssaan, josta olimme varanneet majoituksen.

Ja viimein koitti sunnuntai ja Wanhan ajan lelumarkkinat! Oli tosi kiva nähdä sekä vanhoja tuttuja että saada kasvoja monille blogitutuille. Ja hankintojahan tuli tietysti tehtyä, kun kerran näin kauas olin lähtenyt. Jälleen kerran huomasin, että painotus ostoksissani oli tarvikepuolella. Mutta nämä taitavien käsien tekemät ihanuudet sentään lähtivät mukaan:

Naulakko on Piian käsialaa, purjot Susannan. Viimeinkin omistan Loten tekemät ihanat saapikkaat. Myös Eijan Vai Miccä rillit olivat ostoslistalla ja niitä päätyikin mukaan peräti kolmet.

Tarvikkeita ja työvälineitä hankin useammaltakin myyjältä:

Tuo saha on suurta ylellisyyttä, mutta aikuisetkin tarvitsevat leluja! Tämä on aikuisviihdettä parhaimmillaan . Entuudestaan on kyllä lehtisaha, jota en antaisi pois mistään hinnasta, mutta erilaisten suorien kappaleiden sahaaminen on varmasti näppärämpää tällä vempaimella.

Markkinoiden jälkeen erkanimme siskoni kanssa Hämeenlinnassa, josta jatkoin helteisessä iltapäivässä kotiin Siilinjärvelle.