Meitä oli eilen seitsemän innokasta kerholaista koolla. Kokoonnuimme siilinjärveläisen Villakeijun myymälään, jossa kauppias Johanna esitteli meille yritystään ja tuotteitaan. Olimme porukalla kaupassa pitkään ja hartaasti, joten tulihan sitten ostoksiakin tehtyä:

Mielenkiinnolla lähden kokeilemaan tuota kutistemuovia, joka on minulle ennestään tuntematon tuote. Se osui vielä alennukseenkin, joten ei niin haittaa, jos ei hommasta tule mitään.

Siirryimme sitten "jatkoille" meille. Aiheena tällä kertaa oli nukkekodin nukkekoti. Siltä osin esiteltävää ei nyt ole, sillä emme ehtineet niissä vielä kovinkaan pitkälle. Itse en saanut aikaiseksi muuta, kuin leikattua osat, mutta jospa se joskus etenee. Nyt on kuitenkin työn alla vielä joulukalenteri, joka on ykkösjuttu ja tietysti intoa olisi uuttakin taloa jossakin välissä kasata.

Kerhoswapin pidimme. Sain Pampulan tekemän suloisen koristemaalatun korurasian sekä kaulariipuksen:

Nämä ovat tosi pienet ja mittatikku kuvasta unohtui. Itse olin paketoinut Italiasta ostamani ruukun, jonka sai Liisa. Kuvan unohdin siitä ottaa.

Sain lisäksi ihania lahjoja:

Neulottu lystikäs keppihevonen on Nallulta. Kulhon sain Pampulalta ja punotun 1:24 mittakaavassa olevan tuolin Kirsiltä. Kiitos, nämä ovat ihania ja löysivät jo paikkansa; keppihevonen meni Kartanon lasten leikkihuoneeseen, hedelmäkulho Maken matkatoimiston tiskille ja tuoli Kauppiaan taloon.